the kitchen
APPETIZERS
Zuppetta di moscardini con pomodoro San Marzano D.O.P., pane nero di segale 1,2,4,14,15
18
Tortino di cardo gobbo, baccalà mantecato, crema di patate ai porri, germogli 4,7,16
18
Tiepido di mare con patate, olive taggiasche e cannellini 2,4,14,15
20
Tartare di tonno, crema di burrata, insalatina di arance e sedano, maionese al wasabi e teriyaki 1,3,4,7,9,16
20
Uovo da galline felici a 65°, cialda di polenta, Bettelmatt fondente, briciole di guanciale, sapori dal bosco 3,7
( Fattoria Le Macchie di Paolo Parisi – PI )
18
Fassona piemontese al coltello, crema di robiola, tartufo nero pregiato e nocciole I.G.P. piemonte 7
18
Terra: Crudo di Cormòns 24 mesi, patè di anatra, giardiniera maison 1,7,9,
18
FIRST
Cacio e pepe ravioli with prawns, crunchy artichokes and shellfish bisque with carrots
Fresh tagliolini with asparagus, raw cuttlefish and ink drops
Mezzi paccheri monograno Sen. Cappelli sel Felicetti, bacon, vegetable brunoise with herbs on cream
basil peas
Potato gnocchi with Bra sausage, turnip greens and tarallo crumble
Carnaroli rice sel. Riserva San Massimo garlic chili oil, tuna roe and parsley powder
Pumpkin soup with “Ruggine” beer (brewery 1801 – Oleggio Castello -NO), roasted chickpeas with rosemary,
soy yogurt and black rice
SECONDS
Seared tuna with black sesame seeds, potato and saffron flan, soy
Cod escalope, coconut milk with ginger, citron, crumbs and black coral
Baked sea bass steak, stewed artichokes, quinoa and pistachio Sauternes sauce
Double cooked Iberian pork pluma, burrata cream and sea urchin sauce
Milanese veal cutlet with baked potatoes
Sirloin steak, vegetables, sauteed red potatoes and chimichurri sauce
GOURMET
Oysters
Florentine
Cart selection of cheeses, honey and jams
KIDS MENU
Pasta with farm animals tomato/ragù and chicken cutlet with potatoes
the SUSHI
MIXED SUSHI
contacts
0322 44196
via Cesare Battisti 12 - 28041 Arona (NO)